Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialistläkare Allmänmedicin till Närhälsan, Ulricehamn vårdcentral

Västra Götalandsregionen, Ulricehamn

Ansök nu

Närhälsan, Ulricehamn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Välkommen till Närhälsan Ulricehamn vårdcentral. Du kommer till en arbetsplats med 50 kreativa medarbetare som tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har cirka 14 000 listade invånare.

Vi har en bred verksamhet med BVC, mottagning för psykisk hälsa, mobil hemsjukvård, laboratorium, fotvård och nära samarbete med rehabiliteringsenheten. I arbetet strävar vi efter kvalitet, kontinuitet och trygghet för både kunder och personal. För att uppnå detta arbetar vi i tvärprofessionella team med verksamhetsutveckling och där patienten är i fokus. Ledorden i utvecklingsarbetet är Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Ulricehamn vårdcentral:
https://www.narhalsan.se/ulricehamnvardcentral

Här kan du läsa mer om Ulricehamn kommun:
https://www.ulricehamn.se/

Om arbetet
Arbetet som specialist inom området allmänmedicin är omväxlande under dagen och veckan. Du kommer att kunna styra ditt schema till en viss del avseende planerade besök och administration. Patientarbetet består av planerade och oplanerade besök samt teambesök, hembesök och distansbesök. BVC och hemsjukvård i både ordinärt och särskilt boende kan bli aktuellt. I arbetet ingår också schemalagd daglig konsultationstid för all personal samt arbete på jourcentral vid behov.  

Om dig
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Meriterande är om du har en handledarutbildning och att du tycker om att handleda både individuellt och grupp. Vi ställer krav på språkkunskap likvärdig svenska C1 eller högre.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tror på primärvårdens framtid och vill driva utvecklingen framåt och se förändringar som utvecklingsmöjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som självständighet, samarbetsförmåga, initiativförmåga och muntlig kommunikation.

Du delar Närhälsans kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande. Dessa ledord ska du ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chef och andra samarbetspartners i det dagliga arbetet.

Övrigt
Intervjuer kommer ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/5944
Kontakt
Anna-Lena Ingelhag, Vårdcentralchef, tel. 072-208 87 65
Facklig företrädare
Rebeka Arnljots, Läkarförbundet, tel. 070-290 52 96
Publicerat 2021-11-15
Sista ansökningsdag 2021-12-19

Publicerad 2021-11-15

Ansök nu