Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialistläkare Allmänmedicin till Närhälsan Vara Vårdcentral

Västra Götalandsregionen, Vara

Ansök nu


Närhälsan Vara Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Vara småstad!

Om oss

Närhälsan Vara vårdcentral är en bland de större vårdcentralerna i Västragötalandsregionen och den enda vårdcentralen i Vara kommun. Vi har utvecklat ett mycket gott och nära samarbete med Vara kommun och ser fram emot att få jobba på ett nytt sätt, där vi sätter den enskilde individen i centrum. Vårdtagaren skall ha en väg in oavsett vems ansvar det är.

Vi introducerar också ett nytt arbetssätt på vårdcentralen där vi kommer att arbeta i olika team, där varje team arbetar en dag i veckan med uppföljningar. Teamet bestämmer tillsammans vilka patienter som skall bokas in till kommande team-dagar. Vi är drygt 60 medarbetare som arbetar tillsammans på vårdcentralen och har olika specialistmottagningar som bland annat diabetesmottagning, astma/ kolmottagning och BVC.

Här kan du läsa mer om Vara vårdcentral: www.narhalsan.se/varavardcentral

Om arbetet

Du deltar i vårdcentralens medicinska utveckling och kvalitetsarbete. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med patienter i alla åldrar.

Vårdcentralen ligger cirka 3 mil från sjukhuset och befolkningen i Vara kommun har en kultur där man söker sjukvård på vårdcentralen först innan man belastar sjukhuset. Därför är arbetsuppgifterna mycket varierande och vi får alltid vara förberedda på att oväntade saker dyker upp.

Här kan du läsa mer om dina fördelar och förmåner som anställd: https://www.narhalsan.se/omnarhalsan/ jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin och behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C 1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker en glad, positiv person som tycker om att jobba i team med alla olika yrkeskategorier på Närhälsan Vara Vårdcentral. Andra viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och vill vara med och utveckla vår vårdcentral. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Har du önskemål om att pendla med tåg eller buss, har vi möjlighet att anpassa dina arbetstider.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan


Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%, timanställning eller vikariat enligt önskemål
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7511
Kontakt Anna-Lisa Östergaard, Vårdcentralschef, tel. 070-020 68 75
Facklig företrädare Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, tel. 070-290 52 96
Publicerat 2021-11-22
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Publicerad 2021-11-25

Ansök nu