Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Åby

Region Östergötland, Norrköping

Ansök nu

Välkommen till vårdcentralen Åby! Vi som jobbar här är ett härligt gäng där vi är måna om varandra och gillar att ha roligt på jobbet. Vårdcentralen ligger en mil norr om Norrköping, i anslutning till E4:an. Hit kommer du enkelt med bil eller buss, du kan också nyttja cykelbanan från Norrköping till Åby.

Vi är en välfungerande vårdcentral med god bemanning, kunniga medarbetare och god ekonomi. Under många år har vi haft toppresultat på både medarbetar- och patientenkäter. Vårt motto sedan många år är ”goda relationer ger goda prestationer”.

Cirka 13 300 personer är listade på vårdcentralen och här jobbar drygt 40 medarbetare. Läkarbemanningen är stabil med sex specialister i allmänmedicin, sex ST-läkare samt AT-läkare. Här arbetar också distriktssköterskor, sjuksköterskor, vårdadministratörer, undersköterskor, dietist och kuratorer.

Vi eftersträvar god vårdkvalitet och att vara en attraktiv arbetsplats med bra utvecklingsmöjligheter, möjlighet till forskning och god arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förstärka vår vårdcentral. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med bland annat mottagningsarbete, handledning av utbildningsläkare och studenter och möjlighet till BVC och SÄBO. Som specialist i allmänmedicin ansvarar du för en begränsad lista på 1 500 personer. Vi tycker det är viktigt med fortbildning och personlig utveckling och har därför schemalagda läkarmöten och fortbildningstillfällen. Vi ser gärna att du har intresse av att vara med och utveckla olika arbetsformer och påverka din arbetsmiljö.

Utbildning och erfarenhet
Du är läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och har svensk legitimation. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och i skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och har ett stort engagemang för det allmänmedicinska arbetssättet. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar och tycker kontinuitet är viktigt. Du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef och distriktsläkare Hanna Skytt, hanna.skytt@regionostergotland.se
Verksamhetschef Birgitta Pihl, birgitta.pihl@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Distriktsläkare Carin Larnert Hansson, 010-103 06 79, carin.larnert.hansson@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 november 2020. Vi arbetar med löpande urval spå skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska bifogas med meritförteckning för läkare https://www.regionostergotland.se/contentassets/85189580cf4e4021a605b7f44a1e72f8/meritsammanstallning_for_lakare---2015.docx. Denna ska vidimeras. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201240. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Publicerad 2020-10-13

Ansök nu