Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialistläkare i Allmänmedicin, Vårdcentralen Kusten

Praktikertjänst, Ytterby

Ansök nu

Är du vår nya kollega?

Välkommen till en välfungerande arbetsplats där Du kommer trivas! Vår stora läkargrupp söker ytterligare en specialistkollega på grund av kommande pensionsavgångar! Hos oss jobbar specialistkollegor i olika åldrar, tillsammans med flera ST-läkare, AT-läkare och underläkare. Vi är stolta över vår kollegiala stämning, öppna atmosfär och skrattfyllda gemensamma luncher! Vi utvecklar tillsammans vårt arbetssätt, där beslutsväg från idé till ny rutin är kort.

Om oss
Vår verksamhet ligger i västra delen av Kungälvs kommun i Ytterby med filialer i Kärna och Marstrand. Vi har drygt 19 000 listade patienter. Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 meter från vårdcentralen.

Verksamheten drivs i privat regi sedan 2001 i stora och fräscha lokaler. Vår verksamhet innefattar Familjecentral inkl BVC, rehab, psykologverksamhet för vuxna samt tilläggsuppdrag UPH, ungas psykiska hälsa. Vi ansvarar för läkarmedverkan i skolhälsovården Kungälvs kommun, för äldreboenden och LSS. Forskning, utveckling och utbildning är viktigt för oss och vi har nära samarbete med FoU i VGR samt ett antal anställda disputerade läkare. Vi håller hög medicinsk kvalité, patientsäkerhet och god arbetsmiljö!

Arbetsbeskrivning
Som läkare hos oss har du egen lista med upptill 1 300 patienter/100% tjänstgöring. Sedvanligt mottagningsarbete och om du så önskar BVC, äldreboende och LSS. Utrymme finns för sidouppdrag som skolläkare.

Du deltar i vår onlinetjänst MITT PTJ för våra listade patienter under dagtid samt har schemalagd tid som frågedoktor. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett mycket bra teamarbete med övrig personal.

Kvalifikationer
Du är Specialistläkare i Allmänmedicin med intresse för det breda uppdraget och helhetssynen på patienten i alla åldrar. Flerårig erfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för handledning.

Omfattning
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse

Frågor?
Hör gärna av dig till verksamhetschef Agneta Hamilton, tfn 0707-980302.

Sänd din ansökan till
Vårdcentralen Kusten, Stationsgatan 1, 442 50 Ytterby alternativt via mail till agneta.hamilton@ptj.se.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas direkt vid uppfyllda kvalifikationer.

Välkommen med din ansökan senast den 23 januari!

Publicerad 2022-11-15

Ansök nu