Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialistläkare i Geriatrik eller Allmänmedicin till Närhälsan Mariestad Vårdcentral

Västra Götalandsregionen, Mariestad

Ansök nu

Närhälsan Mariestad Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Mariestad Vårdcentral är del av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler. Vi har ett upptagningsområde på drygt 14800 listade patienter. Vi har både akut och planerad verksamhet som omfattar distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, diabetesmottagning, astma/KOL mottagning och psykisk hälsa. Hos oss hittar du sköterskeledda mottagningar inom hypertoni, hjärtsvikt, inkontinens, sårvård, vaccination och SAMSA samt laboratorium. Vi samarbetar med länssjukvården, Närhälsans rehabmottagning och Mariestads kommun. I våra lokaler ligger även jourverksamhet med helgöppen mottagning.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Mariestad vårdcentral: http://www.narhalsan.se/mariestadvardcentral

Om arbetet
Dina arbetsuppgifter omfattar patienter inskrivna i den kommunala hälso- och sjukvården, med både planerade och akuta besök, läkemedelsgenomgångar, stöd till Mariestad kommuns distriktssköterskor med mera. Visst mottagningsarbete kan förekomma. I denna tjänst har du stor egen påverkansmöjlighet till utformandet.

Hos oss är det självklart med teamarbete kring patienten. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår även handledning av våra ST-läkare samt av studenter.

Om dig
Du är legitimerad läkare och specialist i geriatrik eller allmänmedicin samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ställer krav på språkkunskap likvärdig svenska C1 eller högre.

Det viktiga för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor och arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är självklart.  Du delar Närhälsans kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Övrigt
Intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6493
Kontakt
Anna Falk, Vårdcentralchef , tel. 072-206 65 81
Facklig företrädare
Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, tel. 0510-869 94, 070-290 52 96
Publicerat 2021-10-20
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Publicerad 2021-11-10

Ansök nu