Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare i psykiatri till Psykiatriska kliniken, Region Östergötland

Region Östergötland, Norrköping

Ansök nu

Psykiatriska kliniken i Norrköping, är en del av Psykiatricentrum och består av psykiatrisk akutenhet, med observationsplatser och mobilt team. Kliniken har även två allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar med totalt 27 vårdplatser varav 6 psykiatriska intensivvårdsplatser.

Kliniken utökar nu öppenvården med en ny enhet som är, lokaliserad i Norrköpings centrum. Norrköping tillhör den fjärde storstadsregionen och har en god infrastruktur som möjliggör en bred arbetsmarknad. Staden har ett stort kulturutbud med närhet till Östgötaskärgården och friluftsområden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en specialistläkare i psykiatri med uppdrag att bemanna den nya mottagningen, Ekporten. Som specialistläkare hos oss delar du ansvarar, för jourverksamhet tillsammans med övriga läkare på kliniken, samt att vara delaktig i att utbilda och handleda yngre kollegor.

Psykiatriska kliniken i Norrköping är bemannad med 13 specialistläkare och 4-6 ST-läkare. Kliniken har dessutom alltid 8- 10 AT-läkare och randande ST-läkare placerade på kliniken.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Då du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, stabil och strukturerad. Du ska även ha en god samarbetsförmåga för att på ett bra sätt kunna bidra i teamarbetet på kliniken. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Karin Mossberg, 010-104 22 04, Karin.Mossberg@regionostergotland.se
Chefsöverläkare Maria Hogner, 010-104 30 87, Maria.Hogner@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Bo Tillander, 010-103 00 00 (växel).

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 maj 2021 Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart
som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritförteckning för läkare  Denna ska vidimeras.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210612. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Publicerad 2021-04-14

Ansök nu