Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare inom Psykiatri till Psykiatripartners i Östergötland

Psykiatripartners, Linköping/Norrköping

Ansök nu

Just nu händer det massor hos oss på Psykiatripartners! Vi breddar vår verksamhet samtidigt som vi driver och utvecklar den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i centrala och östra Östergötland samt i Växjö på uppdrag av Region Östergötland och Region Kronoberg. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri på uppdrag av Region Östergötland. Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB.

Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har mottagningar i Linköping, Motala, Mjölby, Norrköping, Jönköping och Växjö och är ca 100 medarbetare.

Vi är först i Sverige med att ha en gemensam mottagning för BUP och VUP, det ger unika möjligheter att arbeta med hela familjen samt att göra bra övergångar när ungdomarna blir 18 år. Ett nytt och lite annorlunda sätt att arbeta tillsammans mellan olika specialiteter.

Om tjänsten

Hos oss kommer du att arbeta i en expansiv organisation för patientfokuserad psykiatri där terapeutisk behandling är en viktig del av vårt utbud.

Vi söker nu specialistläkare inom vuxenpsykiatri till våra mottagningar i Linköping och Norrköping. Som läkare på Psykiatripartners kommer du att arbeta i ett team runt patienten tillsammans med kollegor inom andra professioner. Du ingår i en större läkargrupp som har ett nära samarbete. Vi arbetar fokuserat med målet att ge bästa möjliga resultat för varje patient som kommer till oss. Du kommer ha möjligheten att lösa delar av uppdraget digitalt.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende kring vår expertis bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis handledning, plan för kompetensutveckling, möjlighet att delta på konferenser och kongresser. egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Tjänsten är dagtid och grunden en heltidstjänst. Sysselsättningsgrad kan dock diskuteras. Du kommer att ingå i jourverksamhet.

Om dig

Vi söker dig som är en teamorienterad och engagerad Specialistläkare inom vuxenpsykiatri. Vi värderar att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med vår patientgrupp och att du har arbetat i team med flera professioner. Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom och mellan mottagningarna, mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samarbetsförmåga hos dig.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och berikande arbete tillsammans med högspecialiserade kollegor med stort hjärta.

Låter det spännande? Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Affärsområdeschef Christin Källström på mobil: 0708-819863 eller mail: christin.kallstrom@psykiatripartners.se.

Vi behandlar ansökningarna löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 14 februari. För att uppnå en så objektiv och rättvis urvalsprocess som möjligt tillämpar vi arbetspsykologiska tester. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Läs mer om Psykiatripartners i Östergötland och tjänsten på www.psykiatripartners.se

Publicerad 2021-01-13

Ansök nu