Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare kardiologi till Hallands sjukhus Kungsbacka

Region Halland, Kungsbacka

Ansök nu

Hallands sjukhus, Hjärtmottagningen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Teamarbete med patienten i centrum på Medicinmottagningen – det är vad Kardiologi teamet i Kungsbacka står för. Här arbetar engagerade och drivande medarbetare. Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi och lungmedicin. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer. Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland.

Om arbetet
Hjärtteamet består i nuläget av två läkare, två sjuksköterskor och två undersköterskor, biomedicinska analytiker samt läkarsekreterare. Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande utredning, uppföljning och behandling av hjärt- och kärlpatienter avseende ischemisk hjärtsjukdom, hjärtsvikt, vitier, arytmier, hypertoni, lipidstörningar m.m.

Verksamhetsområde specialiserad medicin är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och arbetar för att skapa en effektivare, mer patientsäker vård och en bättre arbetsmiljö. Om du vill bidra med kompetens, engagemang och positiv energi är du välkommen att bli en i teamet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistkompetens inom kardiologi gärna med specialistkompetens/erfarenhet inom invärtes medicin.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är flexibel, har lätt för att samarbeta och har god kommunikativ förmåga. Vi tror på det goda samarbetet mellan olika professioner som bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen och ett professionellt bemötande av våra invånare.
Du är kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska (språkkrav C1).

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är "Halland ¬ – bästa livsplatsen" och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/436

Kontakt
Eva Ellegård, Läkarchef, 035-13 10 00 (vxl)
Facklig företrädare
Anders Jönsson, Hallands Läkarförening , 0300-565 460

Publicerat 2020-08-17
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Publicerad 2020-10-01

Ansök nu