Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialistläkare, öron-, näsa- och halssjukvården till Region Värmland

Region Värmland, Karlstad

Ansök nu

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten
ÖNH-kliniken i Karlstad med 20-talet läkare är en dynamisk klinik med mycket stor bredd. Vi har ett länsövergripande uppdrag för ÖNH-sjukvård. Vår kärnverksamhet och beredskapsjour bedrivs i Karlstad och vi har egen avdelning med tio vårdplatser. Under ÖNH-kliniken ligger även Hörselvården och Sömnapnémottagningen. 

Verksamheten spänner över hela fältet från basal ÖNH till ÖNHonkologi och frakturkirurgi. Vi har även ansvar för thyroideakirurgin inkluderande den endokrina delen. Vi ansvarar även för excisioner av hudförändringar i ansiktet. Du kommer till en stabil klinik med ett mycket gott klimat med engagerade och kompetenta medarbetare. Alla trivs att arbeta tillsammans och återväxten av ST-läkare är god. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer som specialist att alternera mellan vårdavdelningsansvar och öppenvårdsmottagning huvudsakligen förlagd till Karlstad men även med regelbundenhet ut i länet. Du förväntas kunna handleda yngre kollegor och har självständig operativ verksamhet. Du ingår i klinikens beredskapsjourlinje kvällar, helger och nätter. Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ÖNH. Du har goda kunskaper i svenska och har körkort. Bakjourskompetens är meriterande men inte ett krav. 

Har du ledarambitioner på några års sikt välkomnas detta och utvecklingsprogram för detta finns. Du har goda kunskaper i ÖNH och drivs av ständig kunskapsinhämtning och utveckling. Du är professionell, kommunikativ och har en bra samarbetsförmåga. Du arbetar strukturellt och vill vara med att utveckla och driva kliniken framåt. 

Kontakt
Karin Ehinger, Verksamhetschef
Telefon: 0108315206

Facklig företrädare för Läkarförbundet Jonatan Nolhage nås via växeln 010 - 831 50 00 

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid 100 procent
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast: 17 september 2021
Publicerad: 26 augusti 2021
Referensnummer: Dnr RS/211960
Löneform: Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs: Ja
Körkort krävs: Ja
Antal platser: 1

Övrigt
Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Karlstad är ett trivsamt ställe att bo på. Stadskärnan är full av liv och utbudet för den kultur-, sport- eller fritidsintresserade är stort. Skärgården är rik på spännande öar att upptäcka och för den som föredrar skog och mark finns aktiviteterna sommar- som vintertid inte långt borta. Karlstads näringsliv är utvecklat, inkluderande ett antal myndigheter och Karlstad universitet. Det finns även ett stort utbud av skolor med olika profiler. Förbindelserna till Nordens tre största städer är alla väldigt goda och Karlstad Airport flyger även på Europa.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

Publicerad 2021-08-26

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News