Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare/Överläkare i ortopedi med erfarenhet av ryggkirurgi

Västra Götalandsregionen, Göteborg, Mölndal

Ansök nu

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Läkare ortopedi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Ortopedin vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset söker dig som är specialistläkare/överläkare med erfarenhet av ryggkirurgi, till Ryggteamet.

Ryggkirurgiska sektionen vid Sahlgrenska sjukhuset är en av Sveriges största ryggkirurgiska kliniker med cirka 800 planerade och 300 akuta ryggoperationer årligen med övervikt på avancerad och komplicerad kirurgi. Vi kan som unik klinik i Europa hantera alla tillstånd i hela ryggen, i alla åldrar! Vi bedriver alla typer av ryggkirurgi, degenerativ, deformitet, trauma, tumör, på både barn och vuxna, inklusive cervikal patologi och har nära samarbete med både tumörortopedi och neurokirurgi. Vi opererar på såväl Drottning Silvias Barnsjukhus, som Mölndals sjukhus och Sahlgrenska. Sektionen ligger i frontlinjen vad gäller klinisk och experimentell forskning och utveckling och utvärdering av nya operationsmetoder, till exempel endoskopisk ryggkirurgi och siktar mot att vara ledande inom intraoperativ navigation, robotassisterad ryggkirurgi och AI (artificiell intelligens).

Vi söker en medarbetare som vill utveckla sin kompetens, som är intresserad av såväl klinisk verksamhet som forskning och undervisning. På sektionen bedrivs idag forskning framför allt i form av kliniska studier och arbete i nationella register. De personliga egenskaperna är betydelsefulla för oss. Du är nyfiken, engagerad och intresserad av nya möjligheter. Du har en stark lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera. Vi hoppas också att du tar med dig idéer och förutsätter en vilja att vara med och utveckla ryggortopedin.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5115

Kontakt
Sektionschef, Patrick Eriksson, 031 - 343 08 84
Akademisk företrädare, GU Professor Helena Brisby , 031 - 342 82 39

Facklig företrädare
SACO, Erik Malchau, 031 - 343 00 16

Publicerat 2020-11-11
Sista ansökningsdag 2020-12-02

Publicerad 2020-11-11

Ansök nu