Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag28.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare/överläkare till Onkologi, Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen, Göteborg

Ansök nu

Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 5, Onkologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Onkologi - Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Verksamhet Onkologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver högspecialiserad cancersjukvård inkluderande nationella uppdrag integrerat med forskning, utveckling och utbildning. Inom verksamheten behandlas patienter inom alla solida tumörformer. Här arbetar 370 medarbetare inom öppen- och slutenvård med såväl medicinsk behandling som strålbehandling.

En stor klinisk prövningsenhet med kompetens och resurser för forskning och utveckling finns inom verksamheten. Medarbetare på kliniken bedriver preklinisk och klinisk forskning på avdelningen för onkologi inom Göteborgs Universitet. Onkologi är en del av område 5, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, vilken också innehåller opererande specialiteter. Sjukhuset ansöker om att bli ett Comprehensive Cancer Center inom OECI.

Arbetsbeskrivning 
Team 4 är en sektion av verksamhet Onkologi som har hand om patienter med lungcancer, huvud-halscancer, matstrupscancer, hjärntumörer, lymfom, thyreoideacancer, neuroendokrin cancer, isotopbehandling och barnradioterapi. Vi arbetar både med strålbehandling och medicinsk cancerbehandling. Vi har en stor mottagningsverksamhet, en slutenvårdsavdelning och behandlingsavdelning i öppenvård. Klinisk forskning är prioriterat, vi driver och deltar i flera kliniska studier.

Vem söker vi? 
Du är specialistläkare i onkologi och har erfarenhet av någon eller några av ovanstående diagnoser. Du har tidigare erfarenhet av forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta kliniskt men intresse för forskning och undervisning uppskattas. Vi kan tänka oss inriktning mot radioterapi eller medicinsk behandling eller både och. Har du medicine doktorsexamen är det meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet inkluderande kreativitet och samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-04-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/782

Kontakt
Sektionschef, Jan Nyman, 070 - 917 03 87
Verksamhetschef, Johanna Svensson, 073 - 376 31 68

Facklig företrädare
Läkarförbundet, Linn Söderlund Diaz, 031 - 342 79 63

Publicerat 2021-02-15
Sista ansökningsdag 2021-03-07

Publicerad 2021-02-18

Ansök nu