Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Specialistläkare/Överläkare till Operations- och intensivvårdskliniken, Region Halland

Region Halland, Halmstad

Ansök nu

Hallands Sjukhus, Operation och IVA Halmstad

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Om arbetsplatsen

Till Operations- och intensivvårdskliniken vid Hallands sjukhus Halmstad hör en operationsavdelning och en intensivvårdsavdelning med tillhörande uppvakningsavdelning.  

På intensivvårdsavdelningen arbetar cirka 80 medarbetare i verksamheten som är dimensionerad för att samtidigt vårda 7-10 intensivvårdspatienter och på dagtid upp till 24 postoperativa patienter. 3 läkare varav 2 specialister tjänstgör dagtid på IVA.   

På operationsavdelningen arbetar cirka 80 medarbetare. Vi genomför drygt 8000 operationer per år varav 1400 på barn. Vår operationsavdelning har 12 OP-salar och 3-4 läkare tjänstgör dagtid på operation.  

Arbete på vår klinik innefattar även elektiva och akuta insatser på övriga sjukhuset, bl.a. på vår akutmottagning med upptagningsområde på cirka 200 000 invånare och på förlossningen där det föds cirka 2000 barn per år. Vi har också en aktiv mobil intensivvårdsgrupp och bidrar förstås vid olika typer av larm på sjukhuset.  

Verksamheten är väl fungerande och det finns goda strukturer både för det dagliga arbetet och för utveckling av verksamheten. Som medarbetare tar vi ansvar och visar omsorg både för patienten och om varandra. Gemenskapen i arbetsgruppen, en stor delaktighet och att vi arbetar i team runt patienten bidrar till att göra oss hållbara som organisation. 

Omväxlande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö

Hos oss erbjuds du en varierad arbetsmiljö och du arbetar i team bestående av anestesiläkare, operations- och anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Vårt gemensamma uppdrag är att erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter på operation, uppvakningsenheten och inom intensivvården. Vi har en stor grupp operatörer och specialister från andra specialiteter som på olika sätt ingår i teamet runt patienten.  

Nu söker vi en specialistläkare inom anestesi som vill bli en del av och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom både operation och intensivvården. Du arbetar dagtid samt jourtjänstgöring företrädesvis både som primär- och bakjour. 

Dina kvalifikationer

Du är specialistläkare/överläkare inom anestesi- och intensivvård med erfarenhet av att arbeta både på operation och IVA. Akademisk kompetens och forskningserfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har förmågan att inspirera till förändring och utveckling. För att lyckas hos oss har du lätt för att samarbeta och skapa delaktighet och engagemang. Du har på ett naturligt sätt fokus på patienten och har god förmåga och lägger stor vikt vid att kommunicera dina kliniska bedömningar och beslut.  

Du är med fördel lugn och stabil som person och har dokumenterat god samarbetsförmåga. Du ser din egen roll i att bidra till att upprätthålla en god arbetsmiljö. Att du kan arbeta självständigt i din yrkesroll ser vi som självklart. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde under andra halvåret 2021 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/284
Kontakt
Peter Asplund, Verksamhetschef, peter.asplund@regionhalland.se
Mattias Åberg, medicinskt ledningsansvarig Op., mattias.aberg@regionhalland.se
Frank Zoerner, medicinskt ledningsansvarig IVA, frank.zoerner@regionhalland.se
Facklig företrädare
För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, Ebba Gustafsson, ebba.gustafsson@regionhalland.se
Publicerat 2021-03-24
Sista ansökningsdag 2021-04-25

Publicerad 2021-03-24

Ansök nu