tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialistläkare till Ameliekliniken, Stockholm

Ameliekliniken, Stockholm

Ansök nu

Nyfiken specialistläkare på hel- eller deltid till Ameliekliniken i Stockholm.

Till vår öppenvårdsmottagning för postviralt sjuka söker vi nu en färdig specialist inom allmän-, intern-, eller infektionsmedicin, alternativt en specialist inom en organspecifik specialitet. Hos oss kommer du att arbeta främst med utredning och behandling av egna patienter i nära samarbete med klinikens övriga professioner och i utvecklingens framkant.

Våra patienter är sociala, ofta unga, och har inte sällan negativa tidigare erfarenheter av vården. Dessutom har de en komplex symptombild där mycket kunskap ännu saknas om orsakssamband. Du behöver därför ha ett stort människointresse, en fallenhet för differentialdiagnostik, bra kommunikativ förmåga samt en vilja att ta dig an ett nytt och ännu oetablerat kliniskt område.

Ameliekliniken erbjuder dig chansen att medverka vid skapandet av en internationellt verksam klinik där vi i samarbete med andra tar fram nya behandlingsalternativ för en svårt sjuk patientgrupp utan annan uppenbar hemvist i vården. Välkommen att höra av dig till oss på info@ameliekliniken.se eller via telefon 0760-26 56 34.

Ameliekliniken är en privat öppenvårdsmottagning som uteslutande arbetar med postvirala tillstånd såsom lång-Covid, ME/CFS, fibromyalgi, neuroborrelios och MCAS. Vi erbjuder kvalificerad diagnostik och behandling av sådana tillstånd, men bedriver också forskning kring sjukdomsmekanismer och kliniska studier utav behandlingar. Vi finns i Gamla Karolinska sjukhusets lokaler i Solna. Läs gärna mer på www.ameliekliniken.se

Publicerad 2023-01-23

Ansök nu