Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

ST-läkare till Ortopedin, Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg

Västra Götalandsregionen, Göteborg

Ansök nu

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning
Inom verksamhetsområdet Ortopedi arbetar vi med att behandla, vårda och rehabilitera patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vi utför alla typer av akuta och planerade operationer och behandlingar. Vi tar också emot och behandlar patienter från hela Sverige inom vissa specialområden.

Arbetsbeskrivning
Tjänstgöringen utformas i samråd mellan ST-läkare, studierektor och sektionschef i syfte att uppnå specialistkompetens inom Ortopedi.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare, gärna med erfarenhet inom Ortopedi. Forskningsintresse är nödvändigt och erfarenhet av FoUU (Forskning, utveckling och utbildning) är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/8998

Kontakt
Sektionschef, Jonas Thanner, 072-7261392

Facklig företrädare
SACO, Erik Malchau, 031-3430016

Publicerat: 2022-11-30
Sista ansökningsdag: 2022-12-21

Publicerad 2022-11-22

Ansök nu