Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

ST-läkare till Ortopedin, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Västra Götalandsregionen, Göteborg, Mölndal

Ansök nu

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning
Inom verksamhetsområdet Ortopedi arbetar vi med att behandla, vårda och rehabilitera patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vi utför alla typer av akuta och planerade operationer och behandlingar. Vi tar också emot och behandlar patienter från hela Sverige inom vissa specialområden.

Arbetsbeskrivning
Tjänstgöringen utformas i samråd mellan ST-läkare, studierektor och sektionschef i syfte att uppnå specialistkompetens inom Ortopedi. 

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare, gärna med erfarenhet inom Ortopedi. Forskningsintresse är nödvändigt och erfarenhet av FoUU är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5351

Kontakt
Sektionschef, Jonas Thanner, 072 - 726 13 92

Facklig företrädare
SACO, Erik Malchau, 031 - 343 00 16

Publicerat 2020-11-05
Sista ansökningsdag 2020-12-09

Publicerad 2020-11-16

Ansök nu