måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

ST-läkare till VO medicin i Kristianstad

Region Skåne, Kristianstad

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Är du legitimerad läkare och intresserad av att göra din ST-tjänstgöring inom verksamhetsområde (VO) medicin? Nu har du möjlighet till specialiseringstjänstgöring med mål att bli specialist i geriatrik!

Med tanke på den åldersutveckling som vi ser framför oss behöver vi satsa på stor kunskap inom geriatrik. Vi planerar därför att starta ett geriatriskt konsultteam och söker kollegor som är intresserade av att arbeta det och med vår geriatrisk rehabmottagning. Vi håller på att anställa specialister i geriatrik parallellt.

Centralsjukhuset i Kristianstad (CSK) är nordöstra Skånes akutsjukhus. Här bedrivs akutsjukvård dygnet runt av kvalificerade och engagerade medarbetare. CSK har det stora sjukhusets resurser och det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Vi är cirka 2 600 medarbetare.

VO medicin i Kristianstad är en sammanhållen verksamhet som omfattar samtliga internmedicinska specialiteter. Vi har mer än 400 anställda varav 75 fast anställda läkare. Vi är en mottagning med stort intresse för handledning, korta vägar mellan olika specialiteter och att hålla oss i framkant avseende medicinsk kompetens, allt för att ge våra patienter den bästa vården.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu två ST-läkare i geriatrik till medicinmottagningen i Kristianstad!

I rollen som ST-läkare hos oss följer du en utbildningsplan, den skapar du tillsammans med din handledare samt studierektor inför kommande anställning. Arbete på mottagning, akutmottagning och vårdavdelning inom de olika specialiteter ingår i utbildningsplanen.

Specialiseringstjänstgöringen sker inom ramen för ST-programmet med egen handledare och individuell utformning av ST-plan med stor möjlighet att anpassa sin utbildning. Vi erbjuder dig som ST-läkare en god utbildningsmiljö med avsatt tid för inläsning, regelbundna regionala internutbildningar och möjligheten att inom kort tid få delta på obligatoriska kurser.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt europarådets nivåskala är ett krav.

För att trivas hos oss har du god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete. Ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och medarbetare är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-06
Referensnummer: C150324

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 2

Kontakt
Kontaktperson

Helene Holmer, enhetschef för läkare
044-309 18 53

Flemming Björnberg (F)
044-309 17 02

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

På https://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2023-09-12

Ansök nu