Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

ST-studierektor till Anestesi- operations- och intensivvårdskliniken, Region Östergötland

Region Östergötland, Linköping

Ansök nu

Anestesi-, operations- och intensivvårdskliniken på Universitetssjukhuset i Linköping (ANOPIVA) inom Sinnescentrum (SC), är sjukhusets största klinik. Vi bedriver operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård, sterilteknisk verksamhet samt extern anestesi- och barnsmärtverksamhet. På centraloperation genomförs cirka 15 000 operationer årligen och intensivvårdsavdelningen (IVA) vårdar cirka 800 patienter per år. På ANOPIVA arbetar drygt 50 medarbetare.

Kliniken vilar på ett fundament som består av fyra delar- Patientfokus, Medicinsk kvalitet/Patientsäkerhet, Forskning och Arbetsglädje. Verksamheterna präglas av den gemensamma värdegrunden som innebär att medarbetarna tillsammans visar respekt för patienterna och varandra, tar ansvar och främjar ett gott samarbete.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget som ST-studierektor är på 20 % och är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år som kombineras med en tillsvidareanställning som överläkare/specialistläkare på kliniken. I uppdraget som ST-studierektor ingår bland annat ansvar för kliniska undervisningsinsatser och teoretiska utbildningsprogram, rekrytering, ST-kontrakt, utbildningsplan och medarbetarsamtal med ST-läkargruppen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som brinner för utbildningsfrågor och är intresserad av att fortsätta utveckla ST-utbildningen på ANOPIVA, Universitetssjukhuset i Linköping. Du är i grunden specialistkompetent läkare inom anestesi och intensivvård. Forskningserfarenhet och/eller intresse är meriterande. Du bör ha goda ledaregenskaper samt intresse för organisationsfrågor.

Du har god förmåga till samarbete och kommunikation, såväl inom kliniken som med sjukhuset i övrigt. Du är tydlig och närvarande samt har lätt för att fatta beslut.

Engagemang inom KVAST förväntas.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt och har förmåga att förhålla sig på ett sätt som är anpassat till situationen. Vi erbjuder dig en roll där du ingår i ett multiprofessionellt team med olika yrkeskategorier och därför är det viktigt att du har en god samarbets- och kommunikativförmåga. I rollen kommer du att arbeta självständigt och därför söker vi dig som drivs av att kunna planera, organisera och prioritera i ditt eget arbete.

Anställning och information
Tillträde enligt överenskommelse. 

Upplysning om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef, Anna Oscarsson Tibblin, 010-103 29 80, anna.oscarsson.tibblin@regionostergotland.se

Facklig representant för Läkarförbundet är Ida Runnvall, 010-103 00 00, växel

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 19 april 2021. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare Meritsammanställning för läkare.
Denna ska vidimeras. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210481. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Publicerad 2021-03-26

Ansök nu