Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Undersköterska till Hemgångsteamet, Norrköpings kommun

Norrköpings Kommun, Norrköping

Ansök nu

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. 

Vi söker nu undersköterskor som vill vara en del av Hemgångsteamet och ge stöd och vård till personer som ska återgå till sitt ordiära boende efter sjukhusvistelse

Vilka är vi?

Hemgångsteamet i Norrköping utgår från Hantverkaregatan 51 och är en enhet med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Teamets uppdrag är att ge stöd med vård och omsorg inklusive rehabilitering till personer med omfattande och förändrade behov som för tillfället inte kan lösas med ordinarie hemtjänst. Behovet av hemgångsteamets insatser kan uppstå efter sjukhusvistelse, en vistelse på korttidsboende eller i samband med hemtjänstärenden i det egna boendet.Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor, och det gör vi - varje dag!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är undersköterska och som vill vara med och bidra till vår verksamhet. Ditt kommande arbete som undersköterska i Hemgångsteamet är viktigt och kommer påverka hur andra människor upplever sin vardag. Du inger trygghet och stöd med din kompetens vid hemgång efter sjukhusvistelse.Du kommer vara del av ett team där den enskildes behov av vård och omsorg sätts i fokus. Tillsammans skapar teamet en trygghet kring den enskilde med fokus på ett rehabiliterande förhållningssätt. Som undersköterska i Hemgångsteamet arbetar du dag, kväll och helg.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har erfarenhet av sedvanliga undersköterskeuppgifter. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och en känsla för service. Som person är du trygg, stabil och ansvarstagande. Du har förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen och du strukturerar och driver ditt arbete både självständigt och tillsammans med teamet. Du är lyhörd med förmåga att sätta dig in i andra personers situation. Du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som en möjlighet. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 2
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Tillträdesdatum: Snarast eller efter överenskommelse
Arbetstid: Dag/kväll/helg
Sista ansökningsdatum: 4 oktober men intervjuer sker fortlöpande
Kontakt: Enhetschef Yalda Wallgren, 011-152565 Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad 2022-09-12

Ansök nu