Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Verksamhetschef till Aveny Ögonklinik

Aveny Ögonklinik, Göteborg

Ansök nu

Om oss

Aveny Ögonklinik är en etablerad ögonklinik sedan 2009 och har under åren hjälpt och behandlat över 100.000 patienter och utfört över 20 000 synfels- och gråstarrsoperationer.

Som privat klinik utför vi synfelskirurgi. Vi behandlar olika typer av synfel med både laser och linsbyten.

Vi har även avtal med VG-Regionen, Region Halland och försäkringsbolag där vi utgör en del i landstingets kökortning- och valfrihetssystem. Vi expanderar ständigt och har utöver våra tre kliniker på Avenyen, även en ögonmottagning i Borås samt en ögonklinik i Halmstad.

Idag arbetar cirka 35 medarbetare hos oss och teamet består av bland annat av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker och administratörer.

Om tjänsten
Du har det övergripande ansvaret för medarbetare, organisationens processer och utvecklingen på samtliga kliniker. Du sitter i ledningsgruppen där du är engagerad i verksamhetens resultat och utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ansvarar och hanterar HR relaterade ärenden

  • leda, planera och utveckla verksamheten

  • Personalansvarig; Hantera personalfrågor, tidsrapportering, schemaansvarig, rekrytering

  • Stötta VD i relaterade frågor

  • Arbetsmiljöfrågor

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högre akademisk utbildning inom ämnesområde inom företagsekonomi, administration, handel eller hälso-och sjukvård. Du har tidigare erfarenhet av liknande roll och med god systemvana. Vi söker dig som är en stabil ledare, fördelaktigt med några års ledar- och chefserfarenhet.

Om dig
För att trivas hos oss i rollen, ser vi att du har en passion för att hjälpa andra i verksamhets- och HR-relaterade frågor. Du gillar problemlösning och att möta utmaningar. Som person är du strukturerad vilket innebär att du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du är en teamplayer som gillar varierande arbetsuppgifter med ett högt tempo. Du skall vara flexibel och lyhörd samt ha en förmåga att kunna prioritera och delegera och trivas med rollen som spindeln i nätet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Plats Kungsportsavenyn 33, 411 36, Göteborg

Frågor och ansökan
Vid eventuella frågor ring, skicka sms eller e-post till:

Skicka din ansökan till: jobbahososs@avenyklinik.se

Sista ansökningsdag
2022-07-07

Publicerad 2022-06-07

Ansök nu