Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Verksamhetschef till Fysiologkliniken, Region Västmanland

Region Västmanland, Västerås

Ansök nu

Är du en trygg och utvecklande ledare som värdesätter en arbetsplats med god stämning och trivsam arbetsmiljö? Hos oss välkomnas du till en liten och välfungerande klinik där du får möjlighet att driva utveckling och förbättring tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Det kanske är dig som vi söker!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamheten utifrån de mål, vårdprocesser och ekonomiska ramar som ges. Inom dessa ramar har du som chef frihet och ansvar att arbeta för att utveckla en för patienterna effektiv, kvalitativ och attraktiv verksamhet med en hållbar och stimulerande arbetsmiljö för medarbetarna. Du har det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, resultat och personal.

Inom Region Västmanland vill vi se ett ledarskap som är synligt, närvarande och coachande och som innebär att stödja och tillvarata medarbetarens kunskap och kompetens, möjliggöra medarbetarnas ansvarstagande, lärande och delaktighet. 

Om arbetsplatsen

Fysiologkliniken bedriver verksamhet på Västmanlands sjukhus Västerås inom områdena fysiologi, neurofysiologi, nuklearmedicin, ultraljud hjärta samt ultraljud kärl. På kliniken arbetar cirka 40 engagerade medarbetare med olika professioner. Det som är viktigt för oss är att vårt arbete håller god kvalité, att vi arbetar i en säker och trivsam miljö samt att alla skall ha möjlighet att utvecklas i sitt arbete. Våra patienter och remittenter skall uppleva att vi har en god serviceanda och ett bra bemötande.

Utbildningsklimatet är gott och öppet, vi har överlag modern utrustning och fina lokaler. Vi bedriver stora forskningsprojekt och har gott samarbete med Centrum för klinisk forskning. Vi har ingen jourverksamhet utan har familjevänliga arbetstider måndag till fredag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom sjukvård med inriktning mot klinisk fysiologi och erfarenhet av arbete inom klinisk fysiologi. Du har tidigare erfarenhet av chefs- eller ledarskapsuppdrag. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsarbete med god förståelse för förändringsresan från start till mål. Det är meriterande med ledarskapsutbildning, erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk uppföljning samt kunskap inom systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM).

Vi söker en trygg och stabil ledare som skapar engagemang och delaktighet. Du är, och vill vara, en synlig och närvarande ledare. Vi ser att du är mål- och resultatorienterad samt har kraft och mod att genomföra beslut och driva förbättringsarbete. Du driver verksamheten framåt med din öppenhet, tydlighet och förmåga till dialog. Arbetet innebär många sociala kontakter, vilket ställer krav på god social kompetens och förmåga att bygga långsiktiga relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande på överenskommen tid.

Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 16 maj 2021. 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm:

Kontaktpersoner

Jonas Cederberg, Områdeschef för område Medicinsk diagnostik
021-17 51 93, jonas.cederberg@regionvastmanland.se

Joanna Bergh, Läkarföreningen
021-17 51 40

Beatrice Zeppenfelt, Vårdförbundet
021-10 41 64, beatrice.zeppenfelt@regionvastmanland.se

Ann-Louise Filipsson, Kommunal
010-442 81 85, ann-louise.filipsson@regionvastmanland.se

Arne Amundsen, Vision
021- 17 58 06, arne.amundsen@regionvastmanland.se

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu