Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Verksamhetschefer till vårdcentraler, Region Stockholm

Region Stockholm, Stockholm

Ansök nu

Vill du utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Stockholms läns sjukvårdsområde söker verksamhetschefer till primärvården.

Vi söker nu nya verksamhetschefer till Råsunda vårdcentral, Rissne vårdcentral och Brandbergens vårdcentral.

Vi erbjuder:

Primärvård innefattar vårdcentraler och husläkarjourer, BVC-, ungdoms- och barnmorskemottagningar, mottagningar inom rehabilitering och logopedi samt ett mindre antal BUMM och gynmottagningar. Området har drygt 90 resultatenheter och ca 3 800 medarbetare. Resultatenheterna finns i hela Stockholms län, från Södertälje i söder till Sigtuna i norr. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden.

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som chef ska utvecklas och vara en riktigt bra ledare. Vi erbjuder alla våra chefer utbildningar, såväl interna som övergripande för hela Region Stockholm. Som ny chef hos oss får du går ett introduktionsprogram och blir tilldelad en mentor i form av en annan verksamhetschef inom vår organisation. Du kommer även att ingå i chefsnätverk tillsammans med andra verksamhetschefer i området.

Om tjänsten:

Vi söker nu verksamhetschefer som vill anta utmaningen att möta framtidens primärvård tillsammans med medarbetare och chefskollegor. Primärvården är inne i ett förändringsarbete med stort fokus på digitalisering där du som verksamhetschef har en viktig och aktiv roll i att driva denna utveckling vidare. Du stödjer och vill fortsätta utveckla vår grundläggande syn på värdet av en bred allmänmedicinsk modell.

Rollen som verksamhetschef är bred, du har det övergripande ansvaret för verksamheten, patientsäkerheten och vårdutvecklingen samtidigt som du även har huvudansvaret för ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Som verksamhetschef tar du därför ett stort ansvar för det operativa arbetet på vårdcentralen men har också en naturlig del i det strategiska arbetet lokalt och övergripande för primärvården inom SLSO.

Om dig:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, exempelvis läkare, sjuksköterska eller paramedicin. Du har mycket god erfarenhet av primärvård, är väl insatt i vårdavtalen för verksamheten och vi ser gärna att du vill kombinera rollen som verksamhetschef med klinisk tjänstgöring. Vidare har du goda dokumenterade yrkeserfarenheter av chefs- och ledarskapsuppdrag. Har du tidigare arbetat och lett medarbetare inom en politisk styrd organisation är det meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på vid personlig lämplighet där vi tror att du som ledare är lyhörd, tydlig och kan fatta beslut. Vidare har du en helhetssyn och förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och ni tillsammans utvecklar verksamheten.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning i grundbefattning. Tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef.

Vill du vara med oss och fortsätta utveckla framtidens primärvård tillsammans? Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2021-04-22

Ansök nu