Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag28.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Verksamhetsutvecklare till screeningverksamheten på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Region Stockholm, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla framtidens screeningprogram för att förebygga livmoderhalscancer? Regionalt cancercentrum Stockholm-Gotland (RCC) söker nu läkare till en tjänst som verksamhetsutvecklare till Enheten för cancerprevention och screening. Här ansvarar vi för kallelser, utskick, remitteringar, uppföljning samt kvalitetsutveckling för tre screeningprogram i region Stockholm samt på Gotland. RCC ansvarar även för att ta fram och utveckla nya screeningsprogram inom cancer.

Om tjänsten
Som verksamhetsutvecklare på regionalt cancercentrum kommer du främst att arbeta med vårt screeningprogram för livmoderhalscancer. En viktig del av arbetet innefattar att driva och delta i olika utvecklingsprojket samt bedriva forskning inom verksamheten. Du ingår i ett team med samordningssjuksköterskor, administratörer, övriga verksamhetsutvecklare, statistiker samt IT utvecklare.

Screeningprogrammet står nu inför stora förändringar dels i och med pandemin och dels utifrån de anpassningar till det nationella vårdprogrammet i cervix screening som nu genomförs, målet är att utrota livmoderhalscancer genom olika insatser, där screeningen är en. Som verksamhetsutvecklare kommer du också att ingå i RCC:s ledningsgrupp. Arbetet är mycket omväxlande och utvecklande och du blir en del av ett fantastiskt team här!

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning inom gynekologi och/eller onkologi, gärna med gynekologisk inriktning. Tjänsten innefattar ett medicinskt och kvalitets ansvar för Regionalt cancercentrum Stockholm-Gotlands screeninprogram för livmoderhalscancer. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med cellprovtagning/behandling  för cellförändringar respektive livmoderhalscancer, antingen kliniskt eller genom utvecklingsarbete. Erfarenhet av projketledning är också meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt under ansvar, men trivs också med att arbeta i team och god samarbetsförmåga är en viktig faktor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om oss
Regionalt cancercentrum Stockholm-Gotland ska utifrån sitt uppdrag fungera som ett kompetenscentrum som samordnar, verkställer, kvalitetssäkrar och utvecklar cancersjukvården tillsammans med regionens alla aktörer inom området. I Sverige finns sex regionala cancercentra som arbetar utifrån den nationella cancerstrategin. Vårt styrdokumnet är den Regionala cancerplan (2020-2023) som vi tagit fram tillsammans med vårdens aktörer samt patient och närstående representanter. RCC ansvarar bland annat för vårdprogram inom cancer samt uppbyggnad, monitorering och att generera utdata/ statistik från olika kvalitetsregister inom cancervården.

På RCC månar vi mycket om en god och respektfull arbetsmiljö! Vi jobbar kontinuerligt med att bibehålla vår goda arbetsmiljö, bla genom täta enkätundersökningar utifrån vår gemensamt framtagna väregrund. Dessa följs sedan upp genom samtal och gruppdiskussioner på våra APT och utvecklingsdagar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-02-24

Ansök nu