Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

Vi på Netdoktor har inte ändrat i några av våra experters texter

Publicerad: 3 december 2008, 09:47

Företrädare för Netdoktor bemöter läkaren Christian Geislers inlägg i Dagens Medicin nr 48/07.


Netdoktor är sedan 1999 en kostnadsfri, annonsfinansierad, hälsoportal som vänder sig till allmänheten med oberoende fakta om olika sjukdomar och tillstånd.

Netdoktors närmare 1 500 faktablad är skrivna och upp­daterade av cirka 70 medicinska experter i vårt nätverk. Netdoktor tillhandahåller också ett flertal så kallade communities, där besökare kan få kontakt med andra i samma situation via dagböcker och diskussionsforum.

Vi har nyligen moderniserat designen på sajten samt gjort navigeringen enklare för användarna. Skiftet till ”Nya Netdoktor” har gått över förväntan, med tanke på det omfattande arbetet. Den nya sajten är dock inte helt färdigutvecklad ännu, och vi har därför fortfarande en ”betaversionsstämpel” på sajten tills vi bedömer att allt är klart  –  eller snarare så klart det kan bli i denna dynamiska och föränderliga miljö.

Vi har tacksamt tagit emot kommentarer och tips från våra besökare och experter under denna period, och försökt att hörsamma så många önskemål som möjligt.

Nu har Christian Geisler, som varit vår expert på yrsel- och balanssjukdomar i flera år, noterat att vi placerat hans texter, så att de presenterats under delvis missvisande rubriker, bland annat neurologi, se inlägg i Dagens Medicin nr 48/07.

Vi är tacksamma över att Christian Geisler uppmärksammade oss på detta, så att det kunde rättas till – vilket gjordes omedelbart efter påpekandet.

Att vi däremot skulle ha ändrat eller vinklat informationen i någon av våra experters texter, eventuella stavfel undantagna, är naturligtvis helt fel. Hela vår verksamhet bygger ju på att upprätthålla en god kontakt och relation med våra experter - liksom våra besökare - och är något som vi strävar efter att utveckla kontinuerligt.

Jerker Elfström
Mats Halldin
Ann-Charlotte Beckman

Jerker Elfström
är redaktionschef vid Netdoktor.

Mats Halldin
är medicinsk chef vid företaget.

Ann-Charlotte Beckman
är vd vid företaget.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev