Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

Vi välkomnar fort­farande en grupp­talan

Publicerad: 12 september 2007, 04:52

REPLIK Om det ska behövas en rättslig prövning för att få ett slut på ogrundade beskyllningar kan vi inte annat än välkomna det, skriver Carl-Viggo Östlund.


På Dagens Medicins ledarsida i nr 35/07 deklarerar Per Gunnar Holmgren att han nu stödjer en grupptalan mot Salus Ansvar. Även Salus Ansvar har varit tydliga med var vi står. Vi välkomnar en rättslig prövning för att få slut på alla ogrundade spekulationer som skadar företaget. Vi ser inte att det finns någon grund för en grupptalan och låter gärna det framkomma i en rättslig process.

Jag vet inte hur många gånger jag på debattplats i tidningen har försökt förklara bakgrunden till de påstådda oegentligheter som publicerats under krigsrubrik.

I stället för att trötta läsaren med upprepningar vill jag återigen konstatera att vare sig interna granskningar, utredningar genomförda av Finansinspektionen, revisorsgranskningar eller för den delen genomgångar av ett oberoende referensråd, har kommit till någon annan slutsats än att det inte finns några oegentligheter.

Om det ska behövas en rättslig prövning för att få ett slut på ogrundade beskyllningar kan vi inte annat än välkomna det.

Carl-Viggo Östlund

Carl-Viggo Östlund
 är vd i Salus Ansvar.

Läs även Per Gunnar Holmgrens blogg om Salus Ansvar

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News