Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Gästkrönika

Friskvårdserbjudanden till anställda vid Högskolan i Borås

Publicerad: 25 april 2012, 21:06

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.


Friskvårdserbjudanden, i en av mig lätt redigerad version. Jämför gärna med originalet, jag har saxat bort en del text och gjort ett tillägg, gissa vilket...

"Friskvårdsbidraget på Högskolan i Borås är 1 000 kronor per år och arbetstagare. Högskolan i Borås har samarbete med företag i Borås där arbetstagarna har möjlighet att utnyttja deras tjänster till ett rabatterat pris. Nu finns det nya spännande erbjudanden gällande friskvård för dig som är anställd vid Högskolan i Borås att ta del av! Det enda du behöver tänka på att ha med dig för att ha möjlighet att utnyttja dessa är en lönespecifikation eller ditt anställningsavtal samt legitimation. Dessa erbjudanden gäller under 2012. Följande finns att tillgå:

Anders Blom Massage & Friskvård arbetar med helheten. Hela kroppen måste fungera för att människan ska må bra. Felställning på fötterna letar sig snart upp i ryggen och ger värk. Dålig organfunktion påverkar muskler och nerver negativt. Värken hjälper Dig Anders att bli av med!

På Ciluette City Spa finns expressbehandlingar på 25 minuter. Normalt kostar dessa behandlingar 385 kr/behandling, men som anställd på Högskolan i Borås får du 20 % rabatt och betalar endast 308 kr per behandling! De behandlingar du har att välja på är följande Askungebehandling: Rengöring, aromapressur, aromadränage, specialmask med uppstramande effekt, vårdande creme. Decolletagemassage: Rengöring, peeling, massage av decolletage, axlar och nacke, mask, creme. Skalpmassage: Massage/akupressur av ansikte, dekolletage och skalp. Verkar underbart avslappnande. Aromatiska växtessencer som vårdar och balanserar hårbotten.

HD:Sons Medicinska fotvård erbjuder bland annat Aqua Detoxbad ca. 35 min. för 300:-Ett säkert, effektivt och behagligt sätt att rena kroppen från slaggprodukter.

Välkommen till AcuMed. Ett helhetstänkande där kinesisk medicin är grunden för de behandlingsmetoder som jag utövar. Kroppens alla organ finns representerade på örat som akupunkturpunkter. Genom nålar och/eller magnetkulor kan man stimulera de punkter som finns på örat för att åstadkomma effekter i kroppens olika delar.

Öronljus har använts av många kulturer bland aannat i Asien, Sibirien och hos indianer i nord och sydamerika. Öronljusen är handgjorda av bivax, honung, örter och essentiella oljor. Öronljusen används främst till att ta bort vax i örat men är lugnande och kan lindra huvudvärk, öronvärk och yrsel . Behandlingen kan ge en direkt effekt på täppt näsa och förstärka luktsinnet.

Helande Händer För anställda på högskolan finns det möjlighet att få Reiki behandlingar som är en japansk healingmetod eller regressionsterapi där vi går tillbaka i tiden. Reikihealing handlar om tradition och framtid, att försöka lära sig av den kunskap som har funnits länge för att skapa något ännu bättre för sig själv och andra. Välkommen in och få reda på mer, www.helandehander.se Det finns ett stort intresse för tidigare liv och vi kan påverkas av situationer och händelser sedan liv tillbaka men som vi inte förstår påverkar oss idag.

Du ligger ner och Christina inleder med en avslappning. Sedan går ni tillbaka till ett tidigare liv där du kan uppleva liv långt tillbaka i tiden. Christina har en fil. mag. i psykologi, Reiki & KarunaReiki-master/regressionsterapeut och har arbetat med friskvård sedan 1999. Då läste hon psykologi vid Högskolan i Borås och började gå kurser i personlig utveckling. Hon kombinerade sina studier med arbete som friskvårdslärare. Med lång erfarenhet av att arbeta med förebyggande och rehabiliterande friskvård erbjuder Christina er en möjlighet att öka medvetenheten, kreativiteten och stärka energin.

Christina erbjuder: Reikibehandling 1 timma 500 kr (ordinarie pris 600). Regressionsterapi 1 timma 650 kr (ordinarie pris 750). Christina har även spelat in en meditationsskiva som heter Meditation för Moder Jord och innehåller 4 guidade meditationer. Den kostar 150 kronor."

Quiz: vilket av dessa erbjudanden ingår inte som en valbar skattefinansierad löneförmån till anställda vid Högskolan i Borås?

MATS REIMER

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev