Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Gästkrönika

Lucka 18: ”Bara en liten show”

Publicerad: 18 december 2015, 05:30

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.


Lucka nummer 18

Revy mot höstmörker

Vad pratar vi om i fikarummen strax innan jul om inte begivenheter som Revyn med stort R! Landstingsrevyn har funnits sedan slutet av 1990-talet och var i början bara en liten show. Numera har revyn växt till sig och är en mycket efterlängtad rolighet strax innan jul. I år är det första gången som den kallar sig Regionrevyn för nu äger den inte rum i Jämtlands läns landsting utan i nybildade Region Jämtland Härjedalen.

Varför är det bra med en läcker revy i mörka senhösten? Den skapar sammanhållning och vi-känsla i organisationen. Några få anstränger sig och repeterar i månader för att åstadkomma något skojigt som kan glädja många. Dessutom skämtas det ohejdat med chefer, politiker och andra höga potentater. Alla kan känna sig träffade och en del går nog dit mer nervösa än andra! En av de engagerade revyrävarna menar:

”Vad ska man göra på kvällarna annars? Man måste ju ha den här sortens terapi, det är bara det som gäller!

Förstklassig revy under tre spelkvällar i Folkets Hus OSD här i Östersund med god mat i übertrevliga jämtars lag. Stureplan kan pallra sig hem och dra en gammal fäll över sig!

ING-BRITT PERSSON

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev