Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Gästkrönika

Vem vill ta en överdos tillsammans med mig?

Publicerad: 14 maj 2010, 14:58

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.


Som ni möjligen hört eller läst i Farmacevtisk Revy är det flera av de nya apotekskedjorna som kan tänka sig att sälja homeopatika. Money talks. Kunden har alltid rätt, även när han har fel. Jag skall inte orda mer om det. Dels har jag redan befarat detta i en gammal blogg, dels har andra skeptiska bloggare redan kommenterat.

Den som vill läsa själva artikeln kan gå till frilansjournalist Maja Lundbäcks egen blogg där hon lagt ut sina två artiklar från Farmacevtisk Revy. Den andra handlar om Boots i England och om den kollektiva överdosen som togs av ett antal människor utanför apoteken klockan 10.23 den 23/10.

Kan engelsmännen så kan väl vi. Jag lovar att ställa upp och vara en av dem som intar en överdos av homeopatiskt sömnmedel utanför den första svenska apotekskedja som börjar sälja homeopatika. Här i Göteborg har jag säkert några kompisar och kollegor som kan tänka sig att vara med på detta, och det skall nog gå att hitta likasinnade i andra städer. Tipsa mig därför gärna om någon apotekskedja planerar att späda ut sitt förtroende genom att bli först att sälja magiskt vatten.

MATS REIMER

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev