tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledare

Lisa Blohm: Välkommen till vår nya sajt – missa inte all extra läsning

Om du inte redan brukar använda dagensmedicin.se, rekommenderar jag att du kikar in, skriver chefredaktör Lisa Blohm.

Publicerad: 21 oktober 2020, 05:56

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Lisa Blohm Foto: Gabriel Liljevall


Vår sajt dagensmedicin.se har fått ett nytt, uppfräschat, utseende och gjorts om för att bli snabbare och lättare att använda. I torsdags var det äntligen premiär för den omdesignade sajten.

Om du inte redan brukar använda dagensmedicin.se, rekommenderar jag att du kikar in. Vi publicerar nyheter varje vardag och många debattartiklar hittar du bara på dagensmedicin.se. Sajten ger dig i ett högt tempo överblicken över vad som sker i Sjukvårdssverige. I samband med omgörningen har dessutom nyhetstjänsten Kommunal Hälsa blivit en del av sajten.

som preunumerant har du tillgång till alla texter på webben. En del av de notiser och kortare artiklar som hamnar i papperstidningen har redan gått att läsa på sajten – ofta i en längre variant. Dessutom läggs en del artiklar som är exklusiva för prenumeranter enbart ut på dagensmedicin.se. Missa inte den delen av din prenumeration.

Strukturen på sajten är något förändrad. Debatt och alla gästkrönikor från våra populära krönikörer ute i sjukvården hittar du under Opinion. Referat av medicinska studier och artiklar om bland annat behandling ligger under Specialistområden. Klicka på de blå vinjetterna för att hitta fler artiklar inom samma område.

Under vecka 44 gör tryckta Dagens Medicin ett uppehåll. Men på sajten publicerar vi som vanligt. Passa på att upptäcka de snabba nyheterna, läs texter bara för dig som prenumerant och ta del av debatten.

Vi har arbetat för att det ska vara enkelt för prenumeranter att aktivera kontot på den nya sajten. Om du ändå har problem, eller har frågor om din prenumeration, kontakta kundtjänst på kundservice@dagensmedicin.se.

Om du vill tycka till om vårt innehåll eller komma med nyhetstips, är du som alltid varmt välkommen att kontakta mig.

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Lisa Blohm

lisa.blohm@dagensmedicin.se

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev