Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Cancer

Följ med Dagens Medicin till Asco i Chicago

Publicerad: 2 juni 2016, 10:00

I morgon fredag börjar det årliga mötet för det Amerikanska sällskapet för klinisk onkologi, Asco. Följ vår bevakning på plats i Chicago via vår sajt och dagliga nyhetsbrev.


Ämnen i artikeln:

ASCO

Över 30 000 deltagare från hela världen väntas komma till mötet som anordnas för 52:a gången.

Dagens Medicins vetenskapsreporter Carl-Magnus Hake rapporterar om viktiga resultat och intervjuar svenska experter om personliga höjdpunkter i programmet. Varje dag skickar vi ett särskilt nyhetsbrev från kongressen till dig som är specialist på området eller prenumerant på nyhetsbrevet Cancer. En del nyheter dyker också upp i våra dagliga nyhetsbrev. Här kan du registrera dig för våra nyhetsbrev.

De studier som arrangörerna själva flaggat upp som de allra viktigaste handlar bland annat om dubbel benmärgstransplantation hos barn med neuroblastom och om långvarig behandling med aromatashämmare vid bröstcancer.

En annan programpunkt som kommer att få uppmärksamhet är ett tal av USA:s vicepresident Joe Biden, som ansvarar för en stor federal satsning på cancerforskning.

Kongressen avslutas tisdagen den 7 juni.

Läs vår bevakning av förra Asco-kongressen här. På samma ställe kommer du också att finna vår direktbevakning från årets kongress.

Förutom svenska Dagens Medicin kommer även våra systertidningar i Danmark, Norge och Finland bevaka mötet på plats.

REDAKTIONEN

Ämnen i artikeln:

ASCO

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News