Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Diabetes

Snart öppnar Svar Direkt

Publicerad: 16 november 2005, 10:33

Den 30 november är det premiär för Svar Direkt, ett frågeforum för läkare.


Är du allmänläkare vet du förmodligen mycket om hjärtsvikt. Men säkert inte allt. Det vore omöjligt. En fördjupad specialistkunskap finns det dessutom andra som kan bistå dig med. En form av medicinsk support, om du så vill. Trots att det bakom varje allmänläkare i dag står ett antal specialister, är de inte alltid så lätta att få tag på. Framför allt inte då du  behöver dem som bäst.

Därför vill Dagens Medicin erbjuda dig som är allmänläkare tillgång till några av landets främsta auktoriteter inom olika diagnosområden. Vill du rådfråga dem gör du det här på dagensmedicin.se.

Inom cirka en vecka får du svaret på din fråga via e-post. Till att börja med kommer våra experter att kunna ge dig svar på frågor inom diagnosområdet hjärtsvikt. Nästa år står expertpaneler inom demens och diabetes till ditt förfogande.  Svar Direkt får du inte bara via mail, utan också i ett tryckt nyhetsbrev, hemskickat direkt till dig. I nyhetsbrevet publicerar vi regelbundet de mest intressanta frågorna som besvarats under perioden inom varje diagnosområde.

Tjänsten öppnar 30 november, men det går bra att skicka in din fråga redan nu, till svardirekt@dagensmedicin.se

...............................................................

I Dagens Medicin nr 46/05 presenteras Svar Direkt i en stor egenannons. Ett tekniskt fel gör att bilderna i annonsen ser konstiga ut, och inte ger en rättvisande bild av hur den tryckta Svar Direkt kommer att se ut. Dagens Medicin beklagar detta.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev