Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Infektion

”En risk att fokusera bara på uppskjutna operationer”

Publicerad: 9 september 2020, 12:24

Dan Eliasson, generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap; Olivia Wigzell, generaldirektör för Socialstyrelsen; Emma Spak, chef för hälso- och sjukvårdssektionen vid SKR och Johan Carlson, generaldirektör för Folkhälsomyndigheten. Omstart Sverige modererades av Dagens Medicins Petra Hedbom.

Det behövs ett strategiskt tänkande och arbete med de stora folkhälsofrågorna för att klara av sjukvårdens utmaningar. Det menade paneldeltagarna vid Dagens Medicins och Dagens Samhälles evenemang Omstart Sverige.


Ämnen i artikeln:

CoronakrisenSKRSocialstyrelsenFolkhälsomyndigheten

Hur hälso- och sjukvården ska kunna klara av all den vård som nu väntar var en given fråga under förra veckans evenemang Omstart Sverige, under rubriken Det sårbara samhället, vården och omsorgen – erfarenheterna som rustar oss för framtiden.

Vill du läsa mer?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Nyhetstidningen direkt i brevlådan, 34 nr per år
Överblick, fördjupning och snabb uppdatering om svensk hälso- och sjukvård

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev