Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Urologi

Dagens Medicin ger ut en egen tidning i Almedalen

Publicerad: 26 maj 2010, 11:44

Fullsatt och säkert både folkligt och festligt – redan nu talas det om att Almedalsveckan 2010 kommer att slå alla rekord. Och Dagens Medicin kommer att vara med, mitt i Visby.


Valåret 2010 satsar Dagens Medicin brett på politikerveckan i Almedalen, Visby, med en debatt, ett frukostseminarium – och en särskild tidning!

Dagens Medicins Almedalstidning kommer ut onsdagen den 30 juni, veckan före, och kommer till alla prenumeranter. Dessutom delas den ut i samband med Almedalsveckan, som i år äger rum den 4 till 10 juli.

Dagens Medicin har egen debatt

Den 6 juli, mellan klockan 9 och 10, arrangerar Dagens Medicin en debatt som tar sin utgångspunkt i den heta frågan om vårdens framtida finansiering, som har aktualiserats i en rad rapporter den senaste tiden. Med en åldrande befolkning och stigande krav på god sjukvård av hög kvalitet börjar frågorna bli brännande: Hur mycket skatt är vi beredda att betala för vår sjukvård? Hur mycket kan vi betala själva? Och vad är det i så fall vi är beredda att betala för?

Mannen – det svagare könet
Under ledning av Dagens Medicins chefredaktör Mikael Nestius och politiske reporter Henrik Kennedy möts politiker och experter på området för debatt. Platsen är innergården på Hästgatan 1.

Mannens hälsa och mannen som det svagare könet är temat för Dagens Medicins nästa seminarium, den 7 juli på Wisby Deli, Södra Kyrkogatan 16.

Tipsa vår utsände reporter

Under hela Almedalsveckan är Dagens Medicins politiske reporter Henrik Kennedy på plats för att bevaka sjukvårdens frågor. Har du tips till Henrik Kennedy, kontakta honom på 08-545 123 10 eller henrik.kennedy@dagensmedicin.se.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev