Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Följ landstingsvalen direkt på sajten under valnatten

Publicerad: 6 september 2018, 11:51

Sara Heyman, reporter, och Linda Berglund, politikreporter, förbereder valnattens bevakning.

Foto: Charlotta Kjellberg

Landstingsvalen blir nagelbitare på många håll. Och i såväl Västernorrland som Stockholm väntas situationen vid enskilda sjukhus påverka valet.


Redan på valdagskvällen kan du följa hur rösträkningen går i alla regioner och landsting i realtid på Dagens Medicins sajt. Kommer sjukvårdspartierna att gå framåt? Var blir Sverigedemokraterna tungan på vågen - eller kommer partiet in i styret? Och vad säger egentligen regionråden om resultaten i de egna landstingen?

Under kvällen bevakar Dagens Medicins reportrar valvakor, tar tempen på vårdanställdas syn på valrörelsen och pratar med landstingsråd runtom i landet.

– På dagensmedicin.se har vi fokus på sjukvård och landsting. Meningen är att erbjuda bra bevakning både för den som intresserar sig för bara sitt eget landsting, och för den som vill ha överblick över flera landsting för att skapa sig en uppfattning om hur det går på nationell nivå, säger Dagens Me­dicins redaktionschef Katarina Ekspong.

Du som är digital prenumerant på Dagens Medicin får dessutom, på måndag morgon, ett nyhetsbrev där vi har samlat allt material.

Gå in på www.dagensmedicin.se och häng med oss.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev