Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Ekonomi

Morgonens nyheter: Tre direktörer blir en i Blekinge

Publicerad: 11 november 2008, 08:03

Blekingsjukhuset, primärvården och psykiatrin slås ihop när Landstinget Blekinge ska spara. Läs även om underbemanning på hjärtkliniken vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping.


SYDÖSTRAN

Två direktörer bort i landstinget

Blekingesjukhuset, primärvården och psykiatrin slås ihop till en förvaltning i Landstinget Blekinge 2010. Alliansen i oppositionen vill dock att sparåtgärder ska sättas in snabbare än så.

Läs mer

NORRKÖPINGS TIDNINGAR

Larm om underbemannad hjärtenhet

Överläkaren vid hjärtkliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping slår larm om att enheten är underbemannad. Han anser resursfördelningen är sned mellan sjukhusen i Linköping och Norrköping.

Läs mer

SVERIGES RADIO P4 GÄVLEBORG

Gävle satsar på hjälp till missbrukande mammor

Gävle är en av de få städer som permanentat en satsning mot missbruk hos gravida. Missbruket fångas upp genom ett test vid första besöket hos barnmorskan, och de flesta vill frivilligt ta emot hjälp.

Läs mer

HELSINGBORGS DAGBLAD

Kvinnor över 45 sover dåligt

Lena Mallon, överläkare på Säters sjukhus och sömnforskare vid Akademiska sjukhuset i Uppsala talade i går vid ett seminarium i Helsingborg om att kvinnor över 45 år ofta har sömnproblem. Depression är ett vanligt symtom.

Läs mer

SVERIGES RADIO P4 KRONOBERG

Vårdval för Kronoberg nästa år

Styrelsen i Landstinget Kronoberg beslutade i går om regler och sjukvårdspeng för Vårdval Kronoberg. Systemet införs den 1 mars 2009.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev