Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Politik

Morgondagens tidning ute redan nu – med valnattens läge i regionerna

Publicerad: 13 september 2022, 11:23

Foto: Skärmdump

I dag kan du läsa Dagens Medicin som e-tidning lite tidigare än vanligt. Här hittar du den preliminära mandatfördelningen i alla regionval – och dessutom en späckad special på tema reumatologi.


Ämnen i artikeln:

Val 2022Regionval 2022

Händelseutvecklingen går snabbt nu efter valdagen den 11 september. Röster räknas om och kan leda till smärre, men nog så viktiga, förändringar. Till exempel är gränsen mellan att kanske vara med och styra och helt kastas ut ur regionfullmäktige hårfin för Liberalerna i flera regioner.

I detta intensiva nyhetsläge väljer vi att ge dig som prenumerant e-tidningen strax efter att pappersupplagan ligger klar hos tryckeriet. Här hittar du på en helsida bland annat en prydlig sammanställning, region för region, över den preliminära mandatfördelningen.

Några förändringar kommer det kanske att bli senare i veckan. Om dem rapporterar vi förstås här på dagensmedicin.se – och det har redan hunnit hända saker efter att papperstidningen gick i tryck. Läs till exempel om att Miljöpartiet öppnar för att byta sida från blått till rött i Region Stockholm – vilket kan leda till maktskifte.

I e-tidningen finns också en special om reumatologi. De nyheterna och artiklarna törs vi lova har längre hållbarhet än valnattens röstsiffror ned på decimalnivå.

Följ all vår rapportering om valet här 

Kommentarer

Arbetar du i sjukvården och vill kommentera texten utifrån din yrkesroll?

Klicka här!

Kommentarer publiceras efter granskning.

Lisa Blohm

Chefredaktör och ansvarig utgivare

lisa.blohm@dagensmedicin.se

Ämnen i artikeln:

Val 2022Regionval 2022

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev